Dalam satu perkembangan yang menggabungkan inovasi dan keselesaan, Rencana Royale, projek mewah yang terkenal dengan komitmennya terhadap gaya hidup, dengan bangganya mengumumkan kolaborasi yang unik dengan Thermomix, perkakas memasak terkemuka. kolaborasi ini dijangka mengubah cara penghuni menjalani kehidupan moden di dalam projek Rencana Royale yang eksklusif.

Kecanggihan bertaraf tinggi

Rencana Royale sedang menjadi tumpuan utama orang ramai dengan kerana sistem sekuriti canggih dengan 3 tahap yang menggunakan sistem pengecaman muka dan keistimewaannya yang menampilkan 24 fasiliti terkini. Antara fasiliti yang ditawarkan adalah sistem parkir Pengenalan Plat Nombor (LPR) yang canggih dan ruang wajah menghadapi teknologi terkini. Ini adalah bukti jelas komitmen Rencana Royale dalam mencipta ruang hidup pintar, selamat, dan berprestij.

Kerana Rencana Royale mengutamakan keselesaan dan kesenangan seperti Thermomix, kami dapat berkolaborasi untuk membawa hanya yang terbaik untuk pelanggan kita! 

 

Keunikan Rencana Royale

Untuk mengukuhkan lagi kemewahan projek ini, setiap kediaman dilengkapi dengan hak milik kekal (Freehold) untuk nilai yang berkekalan dan ketenangan fikiran. Anda boleh memilih antara unit studio selesa atau unit dengan 2 bilik yang luas sesuai dengan keperluan dan gaya hidup anda. Ruang yang direka dengan teliti ini bermula dari 472 kaki persegi hingga 875 kaki persegi, memastikan semua keperluan dan citarasa penghuni dipenuhi.

Selain menawarkan tempat tinggal yang indah, Rencana Royale juga menyediakan ruang kerja bersama, auditorium dengan kapasiti tempat duduk yang serupa dengan panggung wayang, kolam renang, gimnasium, spa, sauna dan bilik mesyuarat yang mampu menempatkan 30 hingga 50 individu yang mampu, akan pengalaman komuniti keseluruhan untuk penduduk. Sama ada untuk menganjurkan acara atau bersosial dengan jiran, ruang ini akan menyumbang kepada memupuk semangat kemasyarakatan yang lebih kukuh di Rencana Royale.

 

Lokasi yang strategik

Lokasi adalah penting, dan kedudukan strategik Rencana Royale hanya 5 minit dari 1 Utama, IKEA, dan The Curve memastikan penghuni mempunyai akses yang mudah ke pusat membeli-belah, makanan, dan hiburan melalui 7 lebuhraya yang berdekatan (Penchala Link, DUKE,LDP, Sprint, Kerinchi Link,NKVE, DASH) .

Dengan berlangsungnya kolaborasi ini antara Rencana Royale dan Thermomix, ia akan menjadi sebuah titik tolak baru dalam cara hidup mewah. Gabungan teknologi terkini, kemudahan moden, dan pengalaman kehidupan yang serba lengkap ini akan meningkat taraf hidup penghuni, menjadikan Rencana Royale sebagai destinasi pilihan bagi mereka yang mencari gaya hidup moden yang terbaik.

Melanjutkan www.rencanaroyale.my atau whatsapp 016-2018035 untuk dapat satu unit sekarang.